Coaching

Et budget er langt mere end tal i et regneark.
​Et budget viser sort på hvidt de økonomiske konsekvenser af en strategi eller handleplan.

Økonomi er ikke kun et tal - Det er også menneskene bag

Derfor giver det ikke mening at separere de medarbejdere, der lægger budgettet fra de medarbejdere, der skal eksekvere strategien. I mit arbejde samler jeg ledende medarbejdere i budgetlægningsfasen og sørger for, at alle bliver hørt. Det sikrer et solidt og gennemarbejdet budget med ejerskabsfølelse. Arbejdsglæden og produktiviteten øges, når man bliver hørt og anerkendt.

Menneskelig vækst skaber økonomisk vækst​

Et kortsigtet fokus, udelukkende på økonomisk vækst, kan spænde ben for en ellers lovende virksomhed, hvis der ikke tages højde for de menneskelige faktorer. Når trivsel og samarbejde bliver sat i spil, skabes grobund for menneskelig vækst - og så skal det økonomiske nok følge trop! 

Mit arbejde fokuserer på at skabe en langsigtet, stabil og kontrolleret vækst gennem ansvarlig og inkluderende budgetlægning og -opfølgning.

Filosofien er, at inddragelse fremmer ejerskabsfølelse. Dette skaber igen arbejdsglæde og trivsel med deraf følgende lavere sygefravær samt den enestående faktor, at glade medarbejdere præsterer bedst. Resultatet er en sundere virksomhed både økonomisk og socialt.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Det handler om regnskab med integritet

Mit kerneformål som ekstern økonomisk support er at hjælpe jer med at udnytte jeres fulde potentiale. Min metode er at inddrage og facilitere samarbejde i de økonomiske beslutninger, der ellers har tradition for at dele vandene. Økonomi handler om mennesker, og en sund økonomi kræver, at vi lytter til hinanden og spiller hinanden gode. En succesfuld virksomhed er en virksomhed, der tør prioritere tillid og respekt i den økonomiske planlægning. Det kan jeg hjælpe jer med.

- Kristian Olesen, tidl. direktør for Mineralvandsfabrikken Frem

I den tid, hvor Helle var med omkring tallene hos Mineralvandsfabrikken Frem, oplevede jeg en klar positiv energi hos medarbejderne, da de blev inddraget i regnskabsrapporteringen, hvilket bevirkede folk rykkede sammen og i fællesskab hjalp hinanden med at opnå de budget mål der var

- Claus Pedersen, Direktør Roust Træ A/S

I min dagligdag som direktør, er inddragelse af medarbejderne i bl.a. økonomiarbejdet og rapporteringer, en helt naturlig del af det at drive virksomhed. Det er en kultur som har rødder i den tid, hvor Helle stod for regnskabsarbejdet og den er stadig en vigtig del af vores virksomhed.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Helle Føns Ekstern Økonomi Support v/Helle Føns

Peder Gydes Vej 57, 6700 Esbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 32995942

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 11 65 10

E-mail: helle@fons.dk

Kontakt mig for at få regnskab.

Mit navn er Helle Føns, og jeg ønsker at tale om tallene og fungere således som ledelsescoach. Jeg henvender mig til virksomheder der har mod på at arbejde proaktivt med tal og mennesker


i bl.a. Esbjerg, Bramming, Varde og flere andre omkringliggende områder.

Følg med på min LinkedIn - Klik her