Kort om mig og min regnskabsmæssige baggrund

Jeg har fungeret som selvstændig freelance regnskabsressource i både små og mellemstore virksomheder siden 2010. Jeg har ni års praktisk erfaring fra en statsautoriseret revisionsvirksomhed. Efterfølgende har jeg arbejdet som regnskabschef for en række mellemstore produktionsvirksomheder i 17 år.

Jeg tilbyder min assistance i forbindelse med budgetplanlægning for mellemstore og store virksomheder i Esbjerg, Varde, Bramming og andre nærliggende områder.

Jeg kan hjælpe med at udnytte virksomhedens fulde potentiale

For mig handler et budget om langt mere end blot tal. Et budget viser sort på hvidt de økonomiske konsekvenser af en strategi eller en handleplan.

Mit kerneformål som ekstern økonomisk support er at hjælpe virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale.

I mit arbejde samler jeg de ledende medarbejdere i budgetplanlægningsfasen og sikrer mig, at alle bliver hørt. Det sikrer et solidt og gennemarbejdet budget med en ejerskabsfølelse hos de pågældende medarbejdere. Det øger arbejdsglæden og produktiviteten, når man som medarbejder bliver hørt og anerkendt.

En succesfuld virksomhed er en virksomhed, der tør prioritere tillid og respekt i forbindelse med budgetplanlægning.

Har du brug for min hjælp til budgetplanlægning og opfølgning?

Hvis du har brug for min professionelle hjælp i forbindelse med virksomhedens budgetplanlægning og opfølgning, så kontakt mig gerne allerede i dag. Jeg står klar til at hjælpe både mellemstore og store virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale og sikre en øget medarbejdertrivsel.

Du kan også læse mere om mig.