Økonomi er ikke kun et tal - Det er også menneskene bag

Derfor giver det ikke mening at separere de medarbejdere, der lægger budgettet fra de medarbejdere, der skal eksekvere strategien. I mit arbejde samler jeg ledende medarbejdere i budgetlægningsfasen og sørger for, at alle bliver hørt. Det sikrer et solidt og gennemarbejdet budget med ejerskabsfølelse. Arbejdsglæden og produktiviteten øges, når man bliver hørt og anerkendt.

Menneskelig vækst skaber økonomisk vækst​

Et kortsigtet fokus, udelukkende på økonomisk vækst, kan spænde ben for en ellers lovende virksomhed, hvis der ikke tages højde for de menneskelige faktorer. Når trivsel og samarbejde bliver sat i spil, skabes grobund for menneskelig vækst - og så skal det økonomiske nok følge trop!

Mit arbejde fokuserer på at skabe en langsigtet, stabil og kontrolleret vækst gennem ansvarlig og inkluderende budgetlægning og -opfølgning.

Filosofien er, at inddragelse fremmer ejerskabsfølelse. Dette skaber igen arbejdsglæde og trivsel med deraf følgende lavere sygefravær samt den enestående faktor, at glade medarbejdere præsterer bedst. Resultatet er en sundere virksomhed både økonomisk og socialt.

Det handler om regnskab med integritet

Mit kerneformål som ekstern økonomisk support er at hjælpe jer med at udnytte jeres fulde potentiale. Min metode er at inddrage og facilitere samarbejde i de økonomiske beslutninger, der ellers har tradition for at dele vandene. Økonomi handler om mennesker, og en sund økonomi kræver, at vi lytter til hinanden og spiller hinanden gode. En succesfuld virksomhed er en virksomhed, der tør prioritere tillid og respekt i den økonomiske planlægning. Det kan jeg hjælpe jer med.